Egészségügy, gyógyszeripar

Álláslehetőség idősotthonban - szakképzett ápolók / nővérek számára

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Eckental, Starnberg, Söcking, Leipheim, Stuttgart
2018. 03. 07. 15:44
Jelentkezem

Eckental, Starnberg, Söcking, Leipheim, Stuttgart városokban található idősotthonok keresnek több műszakos 8 órás munkarendbe szakképzett ápolónőket /ápolókat, nővéreket.

A jelentkezőkkel szemben támasztott követelmények: szakápolói végzettség, szakmai tapasztalat, és német elismertetés (Anerkennung /Urkunde). Amennyiben a német elismertetés nem áll rendelkezésre, ennek megszerzéséhez is segítséget nyújtunk.

Jó német nyelvtudás esetén (szintfelmérő szükséges) azonnali munkakezdés lehetséges.

Német nyelvtudás nélkül is várjuk jelentkezését. Ez esetben intenzív német nyelvtanfolyamot biztosítunk (Bp, Szeged, Debrecen). A nyelvtanfolyam 120 órás, heti 2 alkalommal (kedd, csütörtök). Költsége 75.000 Ft, mely tartalmazza a kifejezetten ápolók számára összeállított tananyagokat, valamint a vizsgadíjat is. Részletfizetés lehettséges.

Megfelelő német nyelvtudás esetén, illetve A NYELVTANFOLYAM ELVÉGZÉSE UTÁN intézzük a németországi elismertetést (ANERKENNUNG / URKUNDE), melynek birtokában legálisan és magasabb fizetésért dolgozhat Németországban.

Versenyképes, korrekt fizetés!

A munkaközvetítés teljesen KÖLTSÉGMENTES! A havi fizetésből semmilyen díj vagy jutalék nem kerül levonásra.

www.eduxite.com

Partnereink alkalmazottaikat minden esetben törvényesen és HIVATALOSAN BEJELENTETT MUNKASZERZŐDÉSSEL foglalkoztatják. A lehető legrugalmasabban próbálnak megfelelni a külföldi munkavállalok igényeinek is. Támogatják a további nyelvtanulást, szállást és utazási hozzájárulást biztosítanak. Egyes pozíciók esetében szolgálati autó is elérhető.

További részletes felvilágosításért lépjen velünk kapcsolatba weboldalunkon keresztül:

http://www.eduxite.com/informacio_kerdoiv.html

vagy írjon az

info@eduxite.com

e-mail címre.

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.